fredag 8 oktober 2010

Skolportalen för föräldrarHar ni försökt komma in än? Hur har det gått?

3 kommentarer:

Kristina sa...

Å just som e-leg är införskaffad, manualen från skolan är öppnad och jag är redo att starta så ligger nacka.se nere för systemunderhåll... Öppnar igen imorgon. Men det finns väl annat att ägna sig åt på en fredagkväll iofs... /Kristina

Martin sa...

Det här känns verkligen som onödigt mycket strul för väldigt små fördelar. Jag har inget annat användningsområde för e-legitimation än just skolsajten. Och det är rätt bökigt att skaffa e-legitimation på min bank (Swedbank).

Jag känner mig redan gravt överinformerad via eposten. Att informationen blir inlåst på en svåråtkomlig webbsajt som jag på eget initiativ måste komma ihåg att titta regelbundet på är ett bra recept för att se till att jag inte blir informerad alls.

Jag önskar att någon ville klippa ut den mest väsentliga informationen ur alla pdf:er jag får från skolan och eposta den till mig som ett kort brev med stolpar en gång i månaden. Det vore lagom för mig.

Amber sa...

Jag håller med Martin om att det är mycket info att ta del av, men å andra sidan ser hela samhället ut så- vi är överinformerade. Inte behöver man veta allt. MEN, jag vet också att många föräldrar efterfrågar mycket info (sedan läser en del den ändå inte).

På Skolportalen kan man ju ta del av sitt barns arbeten, vilket är bra om man har ett barn som inte visar eller berättar så mycket.